Dakdekker

Annen

Heeft u lekkage aan uw dak in Annen? Dan is het zaak direct een dakdekker in te schakelen. U wilt natuurlijk het euvel zo snel mogelijk verhelpen en erger voorkomen. Gelukkig is dakdekkersbedrijf Totaal Daktechniek in de buurt. U kunt ons 24/7 bereiken op +31 (0) 592-730173. Ook voor minder urgente klussen zijn wij graag uw dakdekker in Annen. Met de grootste vakkundigheid leggen we dakterrassen en groendaken aan, voeren onderhoud en dakreparaties uit en begeleiden de nieuwbouw of renovatie van uw plat dak.

Dakdekkersbedrijf Veendam

Lekkage: hoe kan dat?

Hoe kan het dat het dak van uw schuur, bijkeuken of bijgebouw ineens gaat lekken en u een dakdekker in Annen moet zoeken? Daar zijn verschillende oorzaken voor te noemen. Het materiaal, waarmee uw dak bij de aanleg mee geïsoleerd is, staat bloot aan alle weersomstandigheden. Na verloop van tijd kan het teer poreus worden en kan er vocht tussen de naden komen. Daarnaast vinden we vaak de oorzaak in een verstopte dakgoot of regenpijp. Als uw dakdekker in Annen maken we graag met u een plan, hoe we lekkage aan uw dak kunt voorkomen.


Lekkage voorkomen: onderhoud en reparatie

Het is een gegeven dat dakbedekking in de loop der jaren veroudert. Bij Totaal Daktechniek werken we met de nieuwste en meest duurzame materialen. Onze dakdekkers reinigen uw dak in Annen, verzorgen preventief onderhoud en herstellen beschadigingen aan uw dakbedekking. Door dit onderhoud periodiek in te plannen, zorgen we dat er geen druppel doorheen komt. Op de lange termijn is dit een stuk voordeliger dan noodreparaties, want waterschade aan wanden, vloeren en inboedel wordt zo voorkomen. Onze dakdekkers komen graag naar Annen voor een gratis dakinspectie. Samen met u maken we dan een onderhoudsplan, zodat u niet meer halsoverkop een dakdekker in Annen hoeft te bellen.


Groen Annen

Uw woonplaats Annen staat ook wel bekend als de Parkstad, vanwege de mooie parken en groene omgeving. Wellicht zou u ook wel wat meer groen om uw woning willen hebben, maar heeft u alleen een balkon en een plat dak ter beschikking. De oplossing hiervoor is, om onze dakdekkers bij u in Annen een groendak te laten aanleggen. Hiermee creëren we een tuin op hoogte, die u net zo kunt gebruiken als een ‘gewone’ tuin. Bijkomend voordeel: uw groendak werkt isolerend, voert vocht af op een vakkundige manier en voorkomt zo lekkages aan uw dak. Neem voor advies over groendaken contact op met uw dakdekker in Annen via onderstaande contactgegevens.


Nu een dakdekker in Annen inschakelen

Bij lekkages kunt u het beste direct bellen met uw dakdekker in Annen op +31 (0) 592-730173. Voor overige vragen over bijvoorbeeld nieuwbouw, renovatie en het aanleggen van dakterrassen en groendaken, kunt u ook mailen naar info@totaaldaktechniek.nl. Heeft u al een duidelijk beeld van waarvoor u ons als dakdekker in Annen zou willen inschakelen, klik dan hieronder op ‘offerte aanvragen’. U zult het dan spoedig ondervinden: de dakdekkers van Totaal daktechniek, daar kunt u op bouwen!

Naast dat wij actief zijn in Annen, kunt u ons als dakdekker onder andere inschakelen in de regio Assen, Bedum, Delfzijl, Emmen, Groningen, Haren, Hoogezand, Roden, Winschoten en Zuidlaren.

Direct contact opnemen

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis dakinspectie!