Dakdekker

Winschoten

Met spoed op zoek naar een dakdekker in Winschoten? Bel meteen +31 (0) 592-730173, dan is uw daklekkage zo verholpen! Is de nood iets minder hoog, lees dan rustig door wat dakdekkersbedrijf Totaal Daktechniek voor u kan betekenen. Een gratis dakinspectie uitvoeren, bijvoorbeeld. Uw dak in Winschoten kan door onze dakdekkers worden onderhouden om toekomstige lekkage te voorkomen. Ook voor nieuwbouw- en renovatieprojecten zijn wij uw dakdekkersbedrijf in Winschoten. De dakdekkers van Totaal daktechniek, daar kunt u op bouwen!

Lekkage aan het dak?

Zelf proberen het dak te repareren is zeer af te raden. Bel bij lekkage altijd een dakdekker in Winschoten. Lekkage aan het dak kan in korte tijd ernstige vormen aannemen. Als u ook maar een paar druppels langs de muur of uit het plafond ziet lopen, bel dan direct +31 (0) 592-730173. Onze dakdekkers komen dan vliegensvlug naar Winschoten om de schade op te nemen en zonodig een dakreparatie uit te voeren. Als we er toch zijn, kunnen we het meteen met u hebben over een onderhoudsplan, waarmee we verdere lekkages voorkomen.

Onderhoud aan uw dak

Het is goed om te weten dat u in Winschoten 24/7 op de dakdekkers van Totaal Daktechniek kunt rekenen. Nog beter is het, om daklekkages te voorkomen. Daar helpen we u graag mee. Allereerst komen onze dakdekkers naar Winschoten voor een gratis dakinspectie. Uw dakbedekking wordt dan grondig geïnspecteerd op beschadigingen en loslatende naden. We zetten dan duidelijk op papier wat er moet gebeuren en wat dat kost. In overleg met u voeren we dan reparaties uit, vervangen (delen van) de dakbedekking of wat er ook maar nodig is. Ook maken we met u een plan voor periodieke reiniging en onderhoud. Zo houden onze dakdekkers uw dak in Winschoten in optimale staat.

Winschoten kleurt groen

Heeft u wel oor naar duurzame en verkoelende dakbedekking, gemaakt van natuurlijk materiaal? Dan komen onze dakdekkers graag naar Winschoten om een groendak aan te leggen. Uw platte dak wordt dan voorzien van intensieve of extensieve dakbegroening. Met intensieve dakbegroening wordt uw platte dak een normale tuin met gras, planten, kleine struiken/bomen en looppaden. Extensieve dakbegroening, met laaggroeiende gras- en kruidensoorten, is niet bedoeld om overheen te lopen. Beide soorten groendaken zorgen voor een natuurlijke verkoeling en afwatering. Zo zorgt uw dakdekker in Winschoten voor een ecologische meerwaarde en langere levensduur van uw dak.

Nu uw dakdekker in Winschoten inschakelen

Renovatie- en nieuwbouwprojecten, dakreparaties, dakbestrating aanleggen… de ervaring binnen ons dakdekkersbedrijf nemen we graag mee naar Winschoten. Waarvoor kunnen we bij u het dak op? We horen het graag! Vraag nu een gratis dakinspectie aan en we voorzien u spoedig van een offerte op maat.

Naast dat wij actief zijn in Winschoten, kunt u ons als dakdekker onder andere inschakelen in de regio Assen, Bedum, Delfzijl, Emmen, Groningen, Haren, Hoogezand, Roden, Veendam en Zuidlaren.

Direct contact opnemen

Neem vandaag nog contact op voor een gratis dakinspectie