Dakdekker

Emmen

Bent u vanwege een lekkage op zoek naar een dakdekker in Emmen? Bel dan direct met Totaal Daktechniek op 0592-730173. Na een bondig telefonisch consult is onze dienstdoende dakdekker spoedig bij u in Emmen om de schade op te nemen en de lekkage te verhelpen. Ook met wat minder urgente dakzaken helpen we u graag. We heten Totaal Daktechniek, omdat we een totaalpakket aan diensten bieden met/voor nieuwbouw, renovatie, onderhoud en herstel van platte daken. Ook zijn we veel in Emmen te vinden voor de aanleg van dakterrassen en groendaken. Staat het water u nog niet aan de lippen, lees dan rustig verder over de diensten van uw nieuwe dakdekker in Emmen.

Voordat het zover komt, dat u voor lekkage een dakdekker in Emmen moet inschakelen, is er een ander dat u kunt (laten) doen om dit te voorkomen. Dat begint al bij het plaatsen van de dakbekleding. Bij Totaal Daktechniek hebben we brede én specialistische kennis van materialen en technieken, om te zorgen dat het water zo efficiënt mogelijk van uw dak wordt geleid. Toch kan er niet voorkomen worden, dat vuil, takken en bladeren zich ophopen. Als uw dakdekker in Emmen bieden we een totaalpakket met onderhoud en reiniging, zodat uw dak een zo lang mogelijke levensduur heeft.

Aan renovatie toe?

Merkt u dat de kwaliteit van uw dak achteruit gaat? Dat kan zich in de ruimte onder het dak uiten in klam aanvoelende plafonddelen, vochtkringen en uiteindelijk lekkages. Bij het eerste vermoeden van een gebrek, is het al verstandig uw dakdekker in Emmen te bellen. Wij zullen dan de dakbekleding inspecteren op loslatende delen, staat van het materiaal, de afwatering nalopen etc. Bij Totaal Daktechniek bieden we een gratis dakinspectie. Wij constateren dan in welke staat uw dak verkeert. Zo weet u direct of uw dak aan reparatie of renovatie toe is. We voorzien u vervolgens van een vrijblijvende offerte, zodat u kunt beslissen of u ons als dakdekker in Emmen in de arm wilt nemen. 

Emmen vergroent van bovenaf

Wilt u lekkage aan uw platdak voorkomen en tegelijkertijd bijdragen aan de vergroening van Emmen? Dan heeft u met Totaal Daktechniek uw dakdekker gevonden. Wij hebben ons namelijk verdiept en gespecialiseerd in ontwerp, aanleg en onderhoud van groendaken. Hiermee creëren we een ecologische buffer tegen warmte en geluid, waardoor de ruimte onder het dak koeler en stiller blijft. De beplanting zal een groot deel van het regenwater opnemen en verdampen. De wortels en de bodem zorgen verder voor een efficiënte, natuurlijke afwatering. Ondertussen kunt u genieten van uw volledig bruikbare tuin op het dak. Als uw dakdekker in Emmen adviseren we u graag over de mogelijkheden voor een groendak. Uiteraard stemmen we ons advies volledig af op uw situatie en wensen.

Nu uw dakdekker in Emmen bellen

Om u bij lekkage meteen van dienst te kunnen zijn, geven we u nogmaals ons telefoonnummer: 0592-730173. Wij staan 24/7 voor u klaar en onze dakdekkers staan stand-by om naar Emmen te komen voor dakinspecties en reparaties. Heeft u vragen over onze diensten, bijvoorbeeld dakbestrating en dakterrassen, neem gerust contact met ons op.

Naast dat wij actief zijn in Emmen, kunt u ons als dakdekker onder andere inschakelen in de regio Assen, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Roden, Veendam, WinschotenenZuidlaren.

Direct contact opnemen

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis dakinspectie!