Dakdekker

Hoogezand

Bent u vanwege een lekkage op zoek naar een dakdekker in Hoogezand? Bel dan direct met dakdekkersbedrijf Totaal Daktechniek op +31 (0) 592-730173. Ongeacht dag en tijdstip komen we naar u toe om uw dak te inspecteren en repareren. Ook voor minder urgente dakzaken kunt u bij ons terecht. Zo zorgen wij voor de juiste dakbedekking voor uw nieuwbouwproject en renoveren we vakkundig uw platte dak. Daarnaast zijn we zeer bedreven in het omtoveren van platte daken tot dakterras of daktuin. Kortom: zoekt u een dakdekker in Hoogezand die staat voor service, kwaliteit en vakmanschap, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Dakdekkersbedrijf Hoogezand

Totaal Daktechniek

Wij zijn een dakdekkersbedrijf uit Tynaarlo, van waaruit we dagelijk werken in Drenthe, Friesland en Groningen. Voor onze hoogopgeleide dakdekkers is een ritje naar Hoogezand dan ook gesneden koek. Met liefde voor het vak repareren we uw dak wanneer dat nodig is. Nog liever zetten we onze ervaring en vakmanschap in daktechniek in, om lekkage te voorkomen. Bij nieuwbouw en renovatie gebruiken we hoogwaardige dakbedekking en leggen dit vakkundig bij u in Hoogezand aan. Door regelmatig onderhoud voorkomen we dat u op een ongelukkig moment ineens een dakdekker in Hoogezand nodig heeft.

Nieuwbouw en renovatie

Het voorkomen van lekkages aan uw dak begint met de aanleg daarvan. Keuzes in materialen, constructies en de wijze van verwerking bepalen of u op een later tijdstip een dakdekker in Hoogezand nodig heeft. Onze specialisten bepalen aan de hand van nauwkeurige berekeningen welk type dakbedekking het meest geschikt is voor uw nieuwbouw- of renovatieproject. Wanneer de offerte akkoord is, voeren wij de renovatie van uw platte dak snel en vakkundig uit. Zo zorgen wij als uw nieuwe dakdekker in Hoogezand voor een zo lang mogelijke levensduur van uw dak.

Dakbestrating en groendaken

Een plat dak biedt, onder de juiste omstandigheden, de mogelijkheid om extra buitenruimte

te creëren. Met dakbestrating, bijvoorbeeld, kunt u over het gehele of gedeeltelijke dakoppervlak een dakterras aanleggen. Worden het rubbertegels, kunstgrastegels, of klassieke betontegels? Onze dakdekkers adviseren u graag over de mogelijkheden bij u in Hoogezand. Kunstgras is trouwens niet het enige groene dat wij op uw dak kunnen plaatsen. Wij hebben namelijk de nodige ervaring met het aanleggen van groendaken. Hiermee toveren we uw platte dak om in een volledig bruikbare tuin. Daarnaast zorgt een groendak voor natuurlijke isolatie en afwatering. Als uw dakdekker in Hoogezand adviseren we u graag over de mogelijkheden.

Nu een dakdekker in Hoogezand inschakelen

Schakelt u ons in, dan komen onze dakdekkers allereerst naar Hoogezand om te kijken naar de staat van uw dak. Na deze gratis dakinspectie informeren we u over eventuele gebreken, wat we daaraan kunnen doen en wat de kosten hiervan zullen zijn. Of het nu gaat om een dakreparatie of aanleg van dakbedekking, dakbestrating of een groendak; wij voorzien u van vakkundig advies en een offerte op maat. Neem nu contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 592-730173 of e-mail info@totaaldaktechniek.nl.

Naast dat wij actief zijn in Hoogezand, kunt u ons als dakdekker onder andere inschakelen in de regio Assen, Bedum, Delfzijl, Emmen, Groningen, Haren, Roden, Veendam, Winschoten en Zuidlaren.


Direct contact opnemen

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis dakinspectie!