Dakdekker

Assen

Lekkage aan uw dak in Assen? Dakdekkersbedrijf Totaal Daktechniek staat 24/7 voor u klaar. Bel ons direct en we zijn snel ter plaatse in Assen om de schade op te nemen. Indien nodig voeren we meteen een noodreparatie uit, of we maken met u een afspraak voor de korte termijn. In elk geval helpen we u spoedig van uw lekkage af. Ook wanneer u voor renovatie, dakbestrating en het aanleggen van een groendak in Assen een dakdekker zoekt, zit u goed bij Totaal Daktechniek. Neem contact op voor een gratis dakinspectie en een vrijblijvende offerte.

Dakdekkersbedrijf Assen

Dakdekkersbedrijf Assen

Lekkage aan uw dak wilt u natuurlijk het liefst voorkomen, zodat u niet halsoverkop een dakdekker in Assen hoeft in te schakelen. Met het juiste onderhoud verkleint u de kans op lekkage aanzienlijk. Vooral platte daken dienen regelmatig gereinigd te worden. Het is namelijk belangrijk dat het water weg kan. Wanneer regenwater lang op dezelfde plek blijft liggen, kan de dakbekleding loskomen en het hout aan het dak kan gaan rotten. Door uw dak regelmatig te laten inspecteren, kunnen kleine beschadiging vroegtijdig opgespoord en hersteld worden. Zo zorgen onze dakdekkers dat uw dak in Assen altijd in optimale staat blijft en verlengen we de levensduur van uw dak.


De voordelen van een groendak

Als dakdekkersbedrijf komen we regelmatig in Assen om platte daken ‘groen’ te maken. Dat doen we niet met verf, maar met beplanting. Steeds meer Assenaren ontdekken namelijk de voordelen van een groendak. Zo vergroot het de levensduur van uw dak; de beplanting vormt een beschermlaag tegen extreme temperatuurverschillen en UV-straling. Het dak wordt veel minder heet, wat doorwerkt op de temperatuur van de onderliggende ruimte. Regenwater wordt voor een groot deel door de planten opgenomen. Hebben we eenmaal een groendak bij u aangelegd, dan is de kans een stuk kleiner dat u voor lekkage een dakdekker in Assen hoeft te zoeken. Bovendien zijn er verschillende subsidieregelingen voor de aanleg van groendaken. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij uw gemeente, waterschap of provincie. Ook een groendak in Assen aanleggen? Vraag een offerte op bij Dakdekkersbedrijf Totaal Daktechniek.


Direct een dakdekker in Assen inschakelen

Ondanks alle voorzorg kan het alsnog voorkomen dat u met lekkage komt te zitten. Ziet u de eerste tekenen van lekkage, wacht dan niet en kom meteen in actie. Hoe eerder uw dakdekker in Assen is, hoe meer de schade beperkt blijft. Bel daarom met Totaal Daktechniek op nummer +31 (0) 592-730173 en uw lekkage is spoedig verholpen.

Naast dat wij actief zijn in , kunt u ons als dakdekker onder andere inschakelen in de regio Bedum, Delfzijl, Emmen, Groningen, Haren, Hoogezand, Roden, Veendam, Winschoten en Zuidlaren.


Neem contact op

Vraag nu jouw vrijblijvende dakinspectie of offerte aan!