Dakdekker

Delfzijl

Heeft u lekkage aan uw dak, schakel dan direct uw dakdekker in Delfzijl in. Totaal Daktechniek staat 24/7 voor u klaar op +31 (0) 592-730173. Onze dakdekkers zijn snel ter plaatse om een dakinspectie uit te voeren. Wanneer nodig voeren zij ter plekke een dakreparatie uit, waarna uw dakbedekking weer even mee kan. Wilt u weten hoe u samen met Totaal Daktechniek, uw dakdekker in Delfzijl, daklekkage in de toekomst kunt voorkomen? Lees dan vooral verder!

Daklekkage voorkomen

Acute daklekkage kan vervelende situaties opleveren. Het dak zelf kan door uw dakdekker in Delfzijl spoedig worden gerepareerd. De spullen in uw schuur of bijkeuken kunnen echter onherstelbaar beschadigd raken. Ook de schade aan plafond, muren en de vloer kan flink oplopen. Wij van Totaal Daktechniek helpen u graag om daklekkage in de toekomst te voorkomen. Daarvoor bieden we verscheidene diensten, die we hieronder zullen toelichten. Bent u overtuigd, dan komen onze dakdekkers graag naar Delfzijl voor een gratis dakinspectie en om te bespreken wat er in uw situatie zoal mogelijk is.

Nieuwbouw en renovatie

Is uw dak toe aan renovatie, of heeft u nieuwbouwplannen? Onze dakdekkers komen graag naar Delfzijl om u te adviseren. Bij Totaal Daktechniek kennen we onze materialen en technieken en weten die in elke situatie effectief toe te passen. Aan de hand van uw plannen en wensen en onze expertise komen we met een offerte op maat. Een groendak, dakbestrating of bitumen; op welke dakbedekking we ook uitkomen, onze dakdekkers zullen het vakkundig bij u in Delfzijl aanleggen. Met efficiënte waterafvoer en een gedegen onderhoudsplan wordt daklekkage in de toekomst voorkomen.

Tuin op het dak

Zou u graag op uw eigen dakterras willen genieten van de frisse zeewind? Dat kan! Uw dakdekker in Delfzijl kan namelijk een dakterras of daktuin aanleggen. Met dakbestrating zorgen we dat u op uw dak kunt lopen, kunt zitten aan uw tuinset en gezellig kunt barbecueën. Daarnaast is er de mogelijkheid om een groendak aan te leggen. Dat zorgt voor een natuurlijke afwatering en u draagt bij aan een schoner en groener Delfzijl. Als uw dakdekker vertellen we u daar graag meer over.

Neem contact op met uw dakdekker in Delfzijl

Wat u zojuist gelezen heeft is een samenvatting van Totaal Daktechniek voor u kan betekenen. Maak een afspraak met onze dakdekkers in Delfzijl voor een gratis dakinspectie. Wanneer we uw situatie in kaart hebben voorzien we u graag van persoonlijk advies. Voor lekkages zijn we 24/7 bereikbaar, in alle andere gevallen staan we u graag te woord op werkdagen van 8.30 - 17.00 uur. Bel ons op +31 (0) 592-730173 of e-mail info@totaaldaktechniek.nl.

Naast dat wij actief zijn in Delfzijl, kunt u ons als dakdekker onder andere inschakelen in de regio Assen, Bedum, Emmen, Groningen, Haren, Hoogezand, Roden, Veendam, Winschoten en Zuidlaren.

 

Direct contact opnemen

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis dakinspectie!